Kategori: Traktor och fordon

2017 års mest kraftfulla jordbruksmaskiner

Här ser du dom 17 mest kraftfulla jordbruksmaskiner under 2017. Även om listan kan inte stämmer punkt och pricka så ger det en väldigt bra uppskattning över de mest kraftfulla maskinerna som finns att tillgå just nu. Jag kan tänka mig att man känner sig ganska mäktig bakom sådana här ”monsterfordon” eller vad säger ni andra?

Nya Lampor På Massey Ferguson

Som alla vet som känner mig så lever jag för mina maskiner, dom gör mig fulländad hur galet detta än låter i andras öron. Som egen företagare inom jordbruk så får jag äran att köra runt i min Massey Ferguson 7726 varje dag och det finns ingen annan traktor som ger mig gåshud likt en Ferguson. Lagom till vintern så kände jag att det var dags att köpa till nya arbetsljus till kärran och därför beslöt jag mig för kraftfulla 60W lampor från Ljusgiganten.se.

SKILLNAD PÅ ARBETSBELYSNING I OLIKA PRISKLASSER

Jag har under många år handlar 12 volt arbetsbelysning till olika maskiner och därmed har jag blivit lite av en expert. Det är viktigt att tänka på vilken kapslingsklass man behöver när man handlar dessa lampor då vissa modeller inte klarar de krav som vissa arbetsmiljöer ställer på lampan lampan för att den inte ska gå sönder. Nu behöver man inte handla en lampa som egentligen är tänkt att användas i Kirunas gruvor men man bör heller inte köpa det billigaste man kan hitta. Man lockas ofta av billiga priser men det är inte värt besväret i många fall, även om det kan finnas undantag. Det finns många butiker där ute som säljer skräp men hos Ljusgiganten vet man vad man får helt enkelt, och det är kvalitet. Dessutom har dom nog sveriges trevligaste support. En gång i tiden handlade jag extraljus till min Subaru, jag tror det var någon gång under 2013 och har sedan dess alltid handlat hos en och samma butik. För den som inte vet så har nog Subaru världens sämsta belysning och därför är det snarare en regel än ett undantag att sätta extraljus på den.